Tehnički kutak > Styling skutera

moj sredjeni vxr

<< < (7/28) > >>

zoki_24:
sven to za zavrsetak auspuha bia sam gleda oni manji od serdarevica od carbona nesto bolje mi je ovaj ovo se dobro cuje i zadovoljan sam mozda ovi zavrsetak nije bas nesto a mogu skratit auspuh za 300 kn al neka ostavit cu ovako kako je

Keky.sb:
nema frke. nabacio bi ti ja slike kako sam ja to napravio, ali sve slike mog motora su otišle kada mi je riknuo hard disk. jbg, a sada mi nije motor tu da ti ga poslikam.

kada odrežeš, tablicu zavučeš gore ispod fara i ušarafiš dolje sa dva šarafa i meni tako drži već koju godinu.

zoki_24:
ok hvala ti za to, to cu napravit

zoki_24:
kristijan svaka tebi cast naravno da ce bit kritika i hvale sto kazes zato sam i stavia ovo ovde da vidim kako je vama ispalo,al evo nema nitko ovakav u splitu hocu rec kombinacija boja ja sam sve vidio plavo bijeli a meni je solidan ovakav jos neke sitnice uradit i to je to a svak ima svoje misljenje sto kazes tebi recimo kombinacija boja nije ok,al od drugih ljudi cujem da je njima dobro svak ima svoj ukus i to postujem

ChRiStIaN:

--- Citat: zoki_24 - 07 Veljača, 2009, 15:37:08 ---kristijan svaka tebi cast naravno da ce bit kritika i hvale sto kazes zato sam i stavia ovo ovde da vidim kako je vama ispalo,al evo nema nitko ovakav u splitu hocu rec kombinacija boja ja sam sve vidio plavo bijeli a meni je solidan ovakav jos neke sitnice uradit i to je to a svak ima svoje misljenje sto kazes tebi recimo kombinacija boja nije ok,al od drugih ljudi cujem da je njima dobro svak ima svoj ukus i to postujem

--- Kraj citata ---

Tako je! Svako ima svoj ukus! A opet t iej dobro ako u ST niko takav nema...onda je ok tak napravit...al u ZGB jedan drugog kopiraju  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju