Općenito > Maxiskuteri
Trese mi....
Drnda:
haha ti zaboravi osovinu, ja zaboravio zadnju celjust, ispali sarafi i otalo samo stajati na disku , najjace sto je bolje kocilo nego prije :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Marekvz1:
ma to je zbog kofera ili gume.
Drnda:
vjerojatno od kofera, evo meni se to pojavi samo kada vozim lika od 110 kila iz razreda nazad, onda tako ljulja volan, ali tek kada muu das malo poticaja tj. malo trznes. zato jer je mala tezina na prednjem kotacu
neer:
--- Citat: te-te-ac - 12 Veljača, 2009, 19:36:04 ---nesekirajte se ako malo trese nece bit nist
jer sam ja se vozio bez stegnute osovine na prenjem kotacu- naravno malo i cimnio na zadnji... - j#bote vozim a ono trese da imam filing da imam hiltiku u ruci a ne skut a ono pogledam tocak plese levo-desno - kad sam to vidio odma sam usporio i lagano nastavio ... :icon_biggrin: majke mi :toothy11:
a nije bilo stegnuto jer sam prodo disk i zaboravi - jebat ga :toothy12:
znam sat je meni treslo ali tebi stvarno neznam .. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahha baksuz :::sta se meni dogodilo ja sastavio skut ovo ljeto malo oso barit po selu babe gledaju brateeeee...i izadje stari jebat majku zbog buke nista ajde on navalio ocu ja vozit i sjedne on jos ga pegla (jednom se rasuo haha na travnjaku bilo sklisko) i vrati se on sve okej i kaze meni lega tebi nema sarafa iza na amortizeru hahaha amortizer bio oslonjen na blok nema jebenog sarafa stari se vozio po onoj rupičastoj cesti višnjevačkoj mogo poginit ...hahaha stvorio sam si sliku u glavurdi blesavoj LOWWW RIDERRRRRRRRRRRR BUM TRAS ANANAS
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju