Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (165/168) > >>

cvele60:

--- Citat: pajo - 05 Siječanj, 2011, 18:35:57 ---pa neznam još se razmišljam dali da idem šta kemijat??vijerovatno bi stao iza vijetrobrana,moro bi bušit plastiku od volana da napravim nosač da bude fixni na volanu dali bi se nešto napravit,nekako mi žao dat taj satič sa kinezom??a onda na kinezu ostane rupa u plastici ;D

--- Kraj citata ---
Ma stao bi garant iza vetrobrana ....a jbg na kinezu nekako pokrpi tu rupu...i lupi neku nalepnicu preko ...
Zalosno da  das tako lepu obrtaljku   :nono:

pajo:

--- Citat: cvele60 - 05 Siječanj, 2011, 18:46:28 ---Ma stao bi garant iza vetrobrana ....a jbg na kinezu nekako pokrpi tu rupu...i lupi neku nalepnicu preko ...
Zalosno da  das tako lepu obrtaljku   :nono:

--- Kraj citata ---
joj cvele nemoj me i ti nagovarat malo,malo mi fali da skinem ;D ;D

cvele60:

--- Citat: pajo - 05 Siječanj, 2011, 18:50:43 ---joj cvele nemoj me i ti nagovarat malo,malo mi fali da skinem ;D ;D

--- Kraj citata ---

:toothy12: Ja ne bi dao nju nikako  :icon_biggrin:

TomoRI:
Menti si to negdje na sp-a  :icon_thumright:

edit: ko dođe gledat kineza,odmah ce se zaljubiti  :icon_thumright:

pajo:
sad sam mijerio malo stalo bi ispod vizira,samo moro bi nabavit drugu plastiku koju bi onda preradio,i moro bi nači jednu cijev po 90 da sat stane unutra.
gledo sam druge varijate isto bi se dalo napravit,ispod satova ili sa strane sata ali tu bi bio izložen kiši tako da ispod vizira mi nekako najbolje paše.
moram još provijerit koji je fi od senzora tem.na sp-u jer u setu imam M10??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju