Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (162/168) > >>

alfist159:
Ma kakvi otvarati ,ašinu na toj kilometraži, moj ima isto toliko, ne pada mi na pamet tako nešto raditi, molim lijepo! Toči i vozi, samo ga lipo, lipo upicani pa ćemo skoro organizirati neki mini meet 180-ki u salonskim stanjima... :D

pajo:

--- Citat: alfist159 - 04 Studeni, 2010, 19:42:43 ---Ma kakvi otvarati ,ašinu na toj kilometraži, moj ima isto toliko, ne pada mi na pamet tako nešto raditi, molim lijepo! Toči i vozi, samo ga lipo, lipo upicani pa ćemo skoro organizirati neki mini meet 180-ki u salonskim stanjima... :D

--- Kraj citata ---
cilindar neču dirat za sad.
ide zamijena rolica,remen,klizači,airbox spužva,prirubnica kar.i ostale prirubnice,drugi žmigavci i stop,sviječica,antifriz,ulje prijenosa i kočnica,uglavnom jedan fini servis i provijera :icon_thumright:

gumy:

--- Citat: gokiSP - 04 Studeni, 2010, 00:42:15 ---Nema potrebe. Radilica pukne kad se stanta, a po izgledu motora ne bih rekao da je netko stantao s njim. Skini cilindar pa provjeri, ali ako ima 15k km nema potrebe ništa mijenjati. I ako osjetiš mali luft na ležajevima to ti je normalno, sp-ovi ležajevi imaju veću toleranciju nego 50 ccm pa je normalno da ima mali luft.

Sretno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

oliti ga isprika za fuš  ;D
nediraj ništa, napravi regularni servis i voziiii

pajo:
kinez je več neko vrijeme u prodaji tako da tema može lock :lockme: :sad1:

pajo:
evo danas sam malo uhvato vremena pa oprao kineza ako dođe neki gost da pogleda ;D :sad1:
i par slika mojih ljubimica :drunken_smilie: ;D

image uploading

i eto ovo inače stvarno nikad ne radim,ali danas me nešto uhvatilo?? :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju