Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (17/168) > >>

DvdAerox:
pa ofarbaj samo pazi dok brusis da ne popucaju  ;D

luna500rr:
hitno pogledaj oslanja li ti se sajla na spuh, dolje ispod cilindra :o
Usput super projekt, svaka cast svidja mi se :hello:

pajo:

--- Citat: luna500rr - 30 Travanj, 2009, 21:11:18 ---hitno pogledaj oslanja li ti se sajla na spuh, dolje ispod cilindra :o
Usput super projekt, svaka cast svidja mi se :hello:

--- Kraj citata ---
pored spuha prolazi :toothy10:

luna500rr:
OK, meni je se umalo bila zapalila sajla mjesalice ulja, pa bi bilo cirkusa :laughing6:
Preljep skuter, malo sredi nosac tablice na deklu, i jedan undertail i zmige na bubrege, i bice savrsen :icon_thumright:
Sorry kaj je offtopic, ali koje rolice mislis da se najbolje slazu sa serijalom istim takvim skuterom. Prijatelj mi ima, ali nismo sigurni :help:

pajo:

--- Citat: luna500rr - 30 Travanj, 2009, 21:19:58 ---OK, meni je se umalo bila zapalila sajla mjesalice ulja, pa bi bilo cirkusa :laughing6:
Preljep skuter, malo sredi nosac tablice na deklu, i jedan undertail i zmige na bubrege, i bice savrsen :icon_thumright:
Sorry kaj je offtopic, ali koje rolice mislis da se najbolje slazu sa serijalom istim takvim skuterom. Prijatelj mi ima, ali nismo sigurni :help:

--- Kraj citata ---
nemam mišelator tako da se nema šta spalit. :icon_thumright:
sad se ne sijećam ni koje su bile seriske,tako da neznam :dontknow:mali miljon sam ih izmijenio na (cvajinoj mašini)tako da ti nemogu pomoći.(treba probat) :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju