Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (142/168) > >>

pajo:
evo glava je na putu i dolazi sutra presutra ;D
ovih dana se osim cilindra još malo radilo čistilo pripremalo itd.,nova sala gasa.yasuni je friško pofarban,nova prirubnica na airboxu,svi navoji na bloku narazani,opruge na kvačilo još malo popuštene,na glavi skinuo jedno malo perce radi senzora za tem.(jer drugačije je nemoguče napravit da pri skidanju ne oštetit senzor i pukne)
karika če ostati stara jer je zazor još u toleranci,variomat,kvačilo,polutke kom.sve očišćeno.nove zadnje pakne,karburator očišćen.igličasti neču mijenjat jer ima sve skupa 6tis i mislim da nema potrebe...
uglavnom to je to ne sijetim se više...

CONTINUE....

Drnda:
blokovi su se poceli guliti vec... lijepi su bili.. deklo izgleda presuper.. boja mi se bas svidja...

pajo:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Kolovoz, 2010, 19:51:43 ---blokovi su se poceli guliti vec... lijepi su bili.. deklo izgleda presuper.. boja mi se bas svidja...

--- Kraj citata ---
blokove sam sfušario da nisam mogo gore,ali ajd nek stoje još tako dok se ne bude rastavljali blokovi.pa ču onda uradit kako treba ;D ;D

pajo:
opet me uhvatila manija farbanja,pa malo sredio far.čak nije loše ni ispalo.

pajo:
stigla nova glava i novi problemi.
prvo što sam primijetio da nisam dobio gumenu brtvu za glavu?inače brtve za pro i racing kit idu u komletu nema odvojeno za ta dva kit-a.ajd reko nije problem ima metalna i malo silikona.
drugo kad sam pogledo glavu od racing primijetio da definitivno nisu iste.(što se vidi na slikama)
racing glava je ravna dok je kod pro zaobljena.što znači da i klip od racing je ravan.
ajd rako da namontiram i izmijerim kompresiorni prostor.
najdeblja podloška 0,30mm+dihtung i metalna brtva na glavi.
evo rezutata:

slika s6 pro glave:

i stage6 racing:

pa sad neznam šta da radim??
mogao bi dobiti da sqish bude veči pomoču metalnih podloški koje idu između cilidra i bloka ali je problem što je glava na recing ravna i sqish nije podijednak??
neznam dali bi to radilo kako treba i šta bi bilo pa nisam montiro??
pomagajte???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju