Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (136/168) > >>

ratz_hell:
di se spaja taj rpm sat? moze koja slika kako to izgleda montirano?

pajo:

--- Citat: SlowRider - 08 Srpanj, 2010, 16:48:36 ---dosta visoko lovi kvacilo, koliko imas rpm u krajnjoj i koliko rpm na 80 po satu?

--- Kraj citata ---
kvačilo lovi na 6-7000rpm i to je najmanje što se može podesiti sa rms racing kvačilom.u krajnjoj bude oko 9500rpm,a na 80kmh nisam još testiro jer mislim da ne pokazuje točno radi sviječice jer u papirima od obrtaljke piše da treba sviječica R.???
a dešava se da dođe do 9500pm i skuter ubrzava a kazaljka se ne miče??i kad ugasim skuter kazaljka ostane na 1500rpm a ne na 0??

pajo:
ratz_hell:
dobiješ komletnu šemu sa satom tako da nije problem ga spojiti(1 žica na bobinu 2 na bravu i masa)
u prijašnjem postu imaš kako izgleda montiran sat,ja sam ga tako stavio privremeno dok uhvatim vremena da ga ubacim u plastiku volana.

wonderkid:
lijepo izgleda,gdje ga mislis piknut u plastiku

pajo:

--- Citat: wonderkid - 09 Srpanj, 2010, 01:15:44 ---lijepo izgleda,gdje ga mislis piknut u plastiku

--- Kraj citata ---
vijerovatno samo da nabavim odgovarajuču cijev,odma pored satova

EDIT:ipak nije pitanje u sviječici jer lulica je R tako da sat pokazuje točno,još jedino moram isprobat sa hebo remenom jer on mi se najbolje pokazo :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju