Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
cvele60:
--- Citat: Mrle Mrki - 04 Travanj, 2009, 20:22:50 ---a jbt sta dimi, napravio si ozonsku rupu odmah. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
A nov kit gore pa malo vise ulja..... ::)
pajo:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Travanj, 2009, 20:37:48 ---nop nije zbog kade, taki je i moj tgb isto visok uzasno, zbog toga gubis na ulasku u krivinu jer je visoko teziste, drugaciji je na kocenju, udaraju ti noge u volan i ruznije izgleda (ovo zadnje barem meni)
--- Kraj citata ---
noge u volan mi ne udaraju...a i ovo je skuter od 50cc ustvari 70cc pa mi i nije tolko bitno kakav je u zavojim jer ga uvjek vozim po malo jedino po ravnicama ga pržim...da ima 300cc možda bi se i zabrinuo??
pajo:
evo mali apdate ali od frenda nexus,imo danas udes izgleda blokirala ljeva prednja čeljust od kočnica i danas malo šarafali.pukla prednja felga i prednja osovina od volana se skrivila skroz rama je ok.nije bio jak udarac proklizio prednji kraj sa cirka 50-60km i udario u trotovar.međutim skuter ima 195kg pa nije ni čudo što je felga pukla i osovina skrivila pošto je unutra šuplja.tako da me zanima dali neko zna kolko dođe nova osovina i trokut za nexus 500.(nebi ravnali)ono cirka cijena :help: :help: :help: :help:
pula_52:
--- Citat: Ive_MHR - 30 Ožujak, 2009, 01:21:37 ---opet neki pulski tuner, al jos nikada vidio ovaj motor na cesti :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
odes u uljanik pa ga vidis ulaz kod otoka
Ive_MHR:
--- Citat: pula_52 - 14 Travanj, 2009, 13:08:02 ---odes u uljanik pa ga vidis ulaz kod otoka
--- Kraj citata ---
koji si ti pak sada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju