Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
pajo:
--- Citat: mario_f15 - 08 Travanj, 2010, 20:29:43 ---jel to neka najnovija serija yasuni spuha? :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
yasuni k-kirbaj tek 2011 izlazi a cijena je đabe samo nosi ;D
danas napokon napravio nosač za zadnji blatobran i montiro deklo čak se i dobro uklapa :icon_thumright:
jedino sam mislio ofarbat ventilator i zvono u crveno možda nebi loše izgledalo :dontknow: :dontknow:
benelli:
bilo bi super da zvono ofabaš u crveno :icon_thumright:
pajo:
--- Citat: doritos - 08 Travanj, 2010, 20:42:03 ---imas ljepe detalje na skutu samo ja osobno nebih to nikada isao tjunirati niti ulagati u to...ali okej , svi smo razliciti :icon_thumright:
samo napred :)
--- Kraj citata ---
hvala
vijeruj mi toliko mi je prirasto srcu da ga nebi mogo prodati ili mijenjati.imao sam sr-ku koju sam mislio sređivati pa je prodo.nekako mi draže imat nešto što nemaju svi :icon_thumright:
ali naravno nebi više nikad kupio kineza,a sad da uzimam nešto drugo pa opet da friziram mi se ne isplati dok kinez vozi...
ali ko što kažeš svi smo različiti ;D ;D
beneli:vijerovatno i bude samo da uzmem sprejušu :icon_thumright:
obrez_boy:
--- Citat: pajo - 08 Travanj, 2010, 20:43:16 ---yasuni k-kirbaj tek 2011 izlazi a cijena je đabe samo nosi ;D
danas napokon napravio nosač za zadnji blatobran i montiro deklo čak se i dobro uklapa :icon_thumright:
jedino sam mislio ofarbat ventilator i zvono u crveno možda nebi loše izgledalo :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
kaj si mijenjao blokove na kinezu ??? koje si stavio ???
R@kija:
Pod hitno neka fancy kurbla!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju