Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (113/168) > >>

pajo:

--- Citat: nrg extreme - 31 Ožujak, 2010, 00:56:10 ---Jbg ja imam giannelli extra pa mi nije ništa reko u vezi auspuha,
vjerojatno nije skužio.Jedini nedostatak je bio retrovizor desni. :laughing7:

--- Kraj citata ---
ma riješit če se nešto :icon_thumright:
samo več vidim da če to sve morat izgledat original look i sve manje če biti frioznutih skutera po cesti.

nrg extreme:

--- Citat: pajo - 31 Ožujak, 2010, 01:09:05 ---ma riješit če se nešto :icon_thumright:
samo več vidim da če to sve morat izgledat original look i sve manje če biti frioznutih skutera po cesti.

--- Kraj citata ---
Da da,i po cesti će nas počet jebavat opasno tako da zamagljivanje očiju na tehničkom nije
jedino što je problem.
Ali stvarno s blokadom se nemoguće vozit jer mi se skuter opasno prevrtavo već na kojih 50 km/h
i temp mi je skočila u cca 2 km malo preko pola(inače je između 2 crtice i pola)i bio sam ko čunj na cesti
prepreka svakom autu i samo gledam u retrovizor kad će me neko nokautirat s leđa. ::) ::)
Uglavnom sretno. :icon_thumright: :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: nrg extreme - 31 Ožujak, 2010, 01:18:51 ---Da da,i po cesti će nas počet jebavat opasno tako da zamagljivanje očiju na tehničkom nije
jedino što je problem.
Ali stvarno s blokadom se nemoguće vozit jer mi se skuter opasno prevrtavo već na kojih 50 km/h
i temp mi je skočila u cca 2 km malo preko pola(inače je između 2 crtice i pola)i bio sam ko čunj na cesti
prepreka svakom autu i samo gledam u retrovizor kad će me neko nokautirat s leđa. ::) ::)
Uglavnom sretno. :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
istina :icon_thumright:
dovoljno da te jednom zaustavi i onda kad te ubace u mašinu jedino ti preostaje skuter probati ili voziti 50kmh na sat sa tvornički sex look skuterom ;D
vidimo se na meet-u :icon_thumright:

Faba:
Sretno s tehnickim,valjda ces proc  :icon_thumright:

pajo:
deklo gotovo još čeka farbanje :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju