Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (99/168) > >>

pajo:

--- Citat: tomof10 - 13 Veljača, 2010, 20:20:14 ---u mene nema nikakav zeger ispred semringa

--- Kraj citata ---
i kod mene isto tako,jedino sa strane magneta ima onaj limič što drži da semering ne ispadne ali sa strane variomata nema ništa...

gumy:
u principu taj limić drži uljnu pumpu... probaj uzeti litijevu mast pa namazat semering prije montaže, u zadnje vrijeme to koristim, ali i prije toga nije bilo problema, izmisli alat s čim ćeš ga nabit do kraja i neće biti problema

zipst:
btw, zna li neko provjerenu informaciju koliko duboko ide slavni semering, da se ne zaheben :icon_scratch:

pajo:

--- Citat: zipst - 14 Veljača, 2010, 05:07:18 ---btw, zna li neko provjerenu informaciju koliko duboko ide slavni semering, da se ne zaheben :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
baš sam malo promatro na blokovima ima jedno ispupčenje koje blokira da semering ne može da udari u ležajeve(kod minarellli)
dođe do tih ivica i neide dalje e sad jedino da neki sivonja  lupa ko majmun i sijebe semering....

pajo:
stigo undertail i žmige ;D

sad sam probo staviti udertaili ali neče to iči samo tako biče tu reckanja,jer ovaj dio u krugu udara u undertail i ne legne kako treba,trebat če odrezati pod 45 za koji cm da sve legne kako treba(ali to bude za vikend)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju