Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (93/168) > >>

pajo:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Veljača, 2010, 01:27:55 ---pajo koji ti jedizna m5 ili 6, pase od delorta dizna, mozda imam, negdje oko 90 broja ako je m5

--- Kraj citata ---
m6 (hvala na ponudi :icon_thumright:)

Drnda:
ajde ako je m6, preispitat cu, mozda netko od frendova ima, jer ja imam za 19 karb, a on je m5, vise od pola pakiranja podijelio  :laughing7:
nego mozes li mi samo reci kojim si sprejem bojao blokove pa izgledaju kao metalik.. jer ako mi sada bude trebalo na skutu rijesiti neke plastike mislio sam bas takvu boju baciti na njih...

Giz:
Ta Desno se meni nikako nije pokazala, pogotovo ako usporedim topinske vrijednosti...

Prije da je ta 27 ista kao skoro 8ica. Barem se meni tako pokazala.

pajo:

--- Citat: Giz - 06 Veljača, 2010, 01:36:25 ---Ta Desno se meni nikako nije pokazala, pogotovo ako usporedim topinske vrijednosti...

Prije da je ta 27 ista kao skoro 8ica. Barem se meni tako pokazala.

--- Kraj citata ---
nebi znao??
ovo mi je druga 27-ica
na prijašnjoj mi se znalo događati da uštelujem sa ngk9 boja sviječice ok.i stavim onda denso27 boja na sviječici siromašna...

ali npr:ovo me brine jer sam širio otvor za zrak na airboxu sa 20mm na 25mm
prijašnja dizna je bila 84 sa 20mm otvorom za zrak,pa kad sam proširo na 25mm reko za broj,dva če biti ok.međutim po boji sviječicesa 84,86,88 mi nema neke razlike u boji na sviječici(a po čelu klipa boja izgleda ajd ok)

Giz:

--- Citat: pajo - 06 Veljača, 2010, 01:43:28 ---nebi znao??
ovo mi je druga 27-ica
na prijašnjoj mi se znalo događati da uštelujem sa ngk9 boja sviječice ok.i stavim onda denso27 boja na sviječici siromašna...

ali npr:ovo me brine jer sam širio otvor za zrak na airboxu sa 20mm na 25mm
prijašnja dizna je bila 84 sa 20mm otvorom za zrak,pa kad sam proširo na 25mm reko za broj,dva če biti ok.međutim po boji sviječicesa 84,86,88 mi nema neke razlike u boji na sviječici(a po čelu klipa boja izgleda ajd ok)

--- Kraj citata ---

Ovo boldano ti samo potvrđuje ono što sam i rekao za Denso vs NGK. Očigledno je NGK 9tk hladnija a to što ti misliš da je razlika u smjesi, zapravo je razlika u toplinskoj vrijednosti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju