Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (79/168) > >>

pajo:
amortizer gotov,mislio sam da če zadni kraj biti puno mekši naspram starog amortizera ali međutim i nije tolko koliko sam očekivo jer speedfight2 je dosta mekan,tako da je caka u tome što ovdije amortizer ne stoji baš pod kutem ko drugih skutera i dosta je tvrđi zadnji kraj tako reči jedino sa dvojcom osijetiš da radi...

i što mi je bilo naj bitnije da sam dobio razmak između airboxa i rame čak sa distancijerom...
uglavnom to je to ima par slika,sad guzica nije toliko u zrak i undertail bi mu lego ko meni sad čevapi,ali bude :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

nemojte zamijerit skuter je baš prljav :icon_biggrin: :icon_biggrin:

vjeko86:
takav sličan amortizer od palioli-a sam imao i ja,bio je od rox-a,isto tako sa distancerom na donjem djelu,i šta se dogodilo,
nakon 1500km je puknio i to u donjem djelu,isto je zadnji kraj bio tvrd i to je bilo odlično dok nije pukao :hmh:

mario_f15:
a jesi razmisljao da stavis distancer gore.....za ramu zavrnut....?
inace sve ljepo stoji.... :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: vjeko86 - 13 Siječanj, 2010, 17:47:08 ---takav sličan amortizer od palioli-a sam imao i ja,bio je od rox-a,isto tako sa distancerom na donjem djelu,i šta se dogodilo,
nakon 1500km je puknio i to u donjem djelu,isto je zadnji kraj bio tvrd i to je bilo odlično dok nije pukao :hmh:

--- Kraj citata ---
tvrd je zadnji kraj več skoro 20tis.km tako da ne vijerujem
a mario kakav distancijer(amortizera imam) ili si mislio nosač mašine??sve je na mijestu ovako :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

mario_f15:

--- Citat: pajo - 13 Siječanj, 2010, 18:06:28 ---tvrd je zadnji kraj več skoro 20tis.km tako da ne vijerujem
a mario kakav distancijer(amortizera imam) ili si mislio nosač mašine??sve je na mijestu ovako :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
govorim o distanceru amortizera ...  :icon_biggrin:
ja sam svoga zasarafio gore za ramu....i cini mi se da je bolje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju