Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (78/168) > >>

pajo:
evo danas napokon da sam riješio zadnju felgu odnio kod tokara di je poravno brazde za manje od 0,5mm sve je ok ispalo,tako da sam za sad odusto od montaže zadnje felge od sr-ke.

onda je došla na red gas ručku od piaggio pošto ova kineska je odradila svoje,problem je što je ova duža tako da sam odlučio da maknem prekidače(i onako desni retrovizor ne koristim)a prekidače od svijetla i paljenja ču stavit u masku ko što se vidi na slici mislim da če bit ok

wonderkid:
šta ti nije bilo jednostavnije da stavis od nekog kineza rucku koji pase besprijekorno nek si ovak zadat vise muka još  ;D ;D

pajo:

--- Citat: wonderkid - 09 Siječanj, 2010, 19:15:48 ---šta ti nije bilo jednostavnije da stavis od nekog kineza rucku koji pase besprijekorno nek si ovak zadat vise muka još  ;D ;D

--- Kraj citata ---
rađe ču ovako napraviti nego se opet zezat sa tom kina ručkom od kad sam kupio skuter uvije problem sa to ručkom.ova piaggia je legla ko sisa samo ču još napravit rupe na plastici za prekidača dva i bude super :icon_thumright:

pajo:
nabavio sam tako reči novi paioli amortizer ne izgleda baš ko novi na slici(ali bude),ima 6tis za 2cm je krači od trenutno što imam tako da guza ide malo dole i dobivam mijesta na airboxu koji više neči biti baš uz ramu(što mi je naj bitnije) :icon_biggrin:

driv€r:
motor super izgleda i ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju