Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
benelli:
--- Citat: pajo - 22 Listopad, 2009, 22:24:35 ---obična plava sa perlama u spreju.stavio prvo temeljnu,pa boju pa lak...
benelli spremam ga kirbaj pa da sve bude u tonu...vidit ču kako če izgledat na skuteru???deklo je polirano možda i njega stavim u plavo ili pustim ovako.
a moji ležajevi šta sam imo u blokovima skf c3 i c4 su takođe nakon 5000km otišli e sad dali je kriva montaža ili šta drugo :dontknow: ali prije bi reko da je ovo prvo...
--- Kraj citata ---
a neznam kod tebe ali kod mene nije bila kriva montaza jer ih uopce nisam trebao lupat sa nicim isli su lagano samo sam poslje malo sa gumenim cekice
pajo:
evo ko svaki dan uvijek se nešto radi polako se priprema da se sve sklopi danas prelakiro blokove.kit malo očistio i sredio tako da ako bude po planu i ne bude kiše sutra montiram cilindar i mašinu stavim na skuter još moram spuh ofarbati i to bi bilo to...
vpucko:
bolje da's taj ispuh ispolirao nego sto's se zezao sa klipom i glavom...
pajo:
--- Citat: vpucko - 24 Listopad, 2009, 18:11:17 ---bolje da's taj ispuh ispolirao nego sto's se zezao sa klipom i glavom...
--- Kraj citata ---
ispuh sam samo izgladio sa 600,800,1200.poliro ga nisam lako se skine i ponovno očisti kad se skupi garež.(ali je sa fin gladak naspram tvorničkog)
mašina je gotova sklopljeno sve namotirana na skuter još sutra moram sve pospajat i brrrr :biker:
domagoy 46:
extra je...još si trebao i deklo u plavo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju