Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (54/168) > >>

pajo:

--- Citat: dhorvat - 20 Listopad, 2009, 15:27:52 ---Koliko vidim ovdje se radi o namjenskom Koyo ležaju 63299 sa poliamidnim kavezom. Znači to je ležaj koji se koristi na serijskim minarelli mašinama i imaju točno određen stupanj tolerancije koji mora biti za serijske radilice. Ali ugrađuje se onaj drugi sa metalnim kavezom  :icon_thumright:

Zamjena za takav ležaj je 6204 i to najčešće u izvedbi tolerancije C3  :headbang:

Takav tvornički ležaj sa metalnim kavezom sam vozio na serijali 38000 km i nakon toga sam mora mijenjati radilicu radi klipnjače, ali ležajevi su još uvijek bili u jako dobrom stanju  :laughing7:

S druge strane na motoru su mi 6204 Koyo C3 i drže već 30 000 km na Trophyju  :toothy3:

--- Kraj citata ---
šta kažeš horvat nebi mi ti preporučio da stavljam te ležaje na svoj setup koji u potpisu??

dhorvat:

--- Citat: pajo - 20 Listopad, 2009, 15:33:23 ---šta kažeš horvat nebi mi ti preporučio da stavljam te ležaje na svoj setup koji u potpisu??

--- Kraj citata ---

Nemam pojma kak se ti ležajevi ponašaju na jačim termo grupama jer sam ga samo na serijali vozio. S tim da je zadnjih 10000km serijale bilo na ZX-u sa idealnim ili čak prelaganim ( :toothy11:) rolicama. Znači vrtilo se to  :icon_thumright:

RMS-ova vodena pumpa me razočarala pa nekako ne vjerujem ni tim ležajevima. Ja kupujem u Lagercommerceu dva ležaja radilice i dva semeringa 86 kuna  :frajer:

Odnosno kupio sam jednom i od onda ih nisam mijenjao  :laughing9:

pajo:
šta vi ostali forumaši kažete jel da stavljam te ležajeve ili ne??
opet nebi htio da za koju tisuče odu.ako več sve dole da napravim kako treba??
jel imo neko kakva loša iskustva sa tim ležajevima?? :help: :help:

Ive_MHR:
ovo si uzo u bimoto??? pa sta nije imo od SKF

pajo:

--- Citat: Ive_MHR - 20 Listopad, 2009, 19:00:09 ---ovo si uzo u bimoto??? pa sta nije imo od SKF

--- Kraj citata ---
da bimoto.samo nije bilo skf...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju