Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (51/168) > >>

pajo:

--- Citat: Ive_MHR - 13 Listopad, 2009, 14:02:46 ---svaki put nes novo  :icon_biggrin:  brijem da sam vidio na katarini prosli tjedan  :icon_biggrin:  ti se bacio u tunere do kraja :headbang:   dal bi mogo ovo malossi fly posudit za probat??? jer imam velikih problema sa tim kvacilima sugavim

--- Kraj citata ---
mogo si se javiti???
a za fly ako ti treba javi se...

pajo:
evo pošto neprođe ni jedan jedini dan da ja nemoram šarafat oko skutera :angry7: :angry7:
danas ujutro da ga upalim a on mrtav iskre na sviječici nema?? mijenjo sviječicu,lulicu,cdi,opet ništa znači ili paljenje ili bobina.sva sreča da sam imo u rezervi yamaha paljenje.
i tu su počeli radovi.sve je prošlo ok dok nije došlo skidanje magneta e tu sam se zadržo malo duže pošto nemam izvakač.ali poslužio sam se drugim magnetom i nakraju skino to usrano kinesko paljenje.vidit čete na slikama u kavom je stanju bilo paljenje i magnet (čajniz).uglavnom stavio drugo paljenje(yamaha stariji tip)
sad radi ko sat :toothy9: :toothy9: :toothy9:

što se tiče struje još je bobina ostala čajniz sad kad če vrisnuti bumo vidijeli??
e da još kažem da se malo popravio taj moj skuter ovog puta je riknuo zamisli kod kuče što je za pohvalu nisam moro opet gurat :icon_thumright:

pajo:
evo opet novosti danas sam išo rastavit prijenos da pogledan ležajeve pošto mi nešto drobi u vožnji za poludit.ležajevi u zadnjem prinesu su svi ok zupčanici sve ok. :icon_scratch:
tako da nema šta drugo da bude nego ležajevi na radilici radilica ima malo lufta sa strane variomata a ležajevi su novi stavljeni prije 5000km.
tako da sam se odma i odlučio kad sve skidam da stavim i novu radilicu nove ležaje,semeringe i promijenit ču igličasti na klipnjači.tako da ima se šta radit ovih dana :angry7:

TebreX:
samo nek se radi :headbang:
Pajo, nemoj da se foliras, znamo da cim 2 dana nesto ne srafis, odma kriziras :toothy9: :toothy12:

domagoy 46:
sretno  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju