Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
pajo:
x putam mi je trebala ta stvarčica za,teško dostupna mjesta,za fino poliranje,rezanje,itd...(opet lakše sa tim nego sa burgijom)ne mislim samo za skuter i druge stvari(opčenito)
cjena je u pevecu 250kn.ma da je bilo i skupljih.ali za mene je ok,netreba mi u profesjonalne svrhe :icon_thumright:
neer:
da meni je dobar strojcic to je einhel bavaria nisu bog zna sta ali meni osobno malo kvalitetniji strojcic,,cak me zacudilo kak je tak dugo izdrzo a stvarno sam ga kido pukla sajla u tom buziru pa ju zamjenio piaggiovom hehehe od kilometar sata..stroj je dobar..ja malo m alo radim snjim pa sam se odlucio za dremel hobi alat cijena mu jeb dobra a i alat je kad ga drzis u ruci dobar znaci isplati se.bit ces zadovoljan snjim vjeruj mi..sto je nasmjesnije neces iskoristit 50% tih produzetaka..
!!! kad budes radio s ovim celicnim cetkama malim pazi na oci zato sto je tako lose napravljeno pa sve leti i kad se niti ne dodiruju s metalom
pajo:
evo da prestavim setup koji ide na cvaju(AC),a bit če gotov iduči tjedan??
blokovi minarelli:
malossi sport(gus)
arrow extreme
mikuni 16
polini žicana(gljivura)
multivar
prijenos LC
top remen
homemade prirubnica
ove druge sitnarije neču nabrajat ali u planu je taj setup samo da sport dođe sutra :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
pajo:
evo homemade prirubnica gotova,još samo da vidim kako če funkcjonirat...
neer:
da je bolje nebi valjalo.sjaji se ko budala DOBAR POSO :icon_thumright: u italiji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju