Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (44/168) > >>

Aleks:
spustena je igla do kraja. jedina opcija ti je narezat jos jedan utor na vrhu igle pilicom.

vpucko:
samo kupi manju ler diznu i problem rijesen :)

pajo:

--- Citat: vpucko - 07 Rujan, 2009, 00:15:00 ---samo kupi manju ler diznu i problem rijesen :)

--- Kraj citata ---
misliš što se tiče troksanja ili i smijese???(ler diz.)
igla je na zadnjem zubu prema dole(prema špicu igle)
sutra ide igla gore pa čemo vidit :icon_thumright:

Drnda:
pa tako i obogatio smjesu... digni gore 2 zuba pa onda probaj
mislim da b onda trebalo biti ok... ako spic gleda dole, spustanjem osiguraca podizes iglu i obogacujes smjesu bengom, a tebi treba suprotno, znaci ti trebas podignuti osigurac da spustis iglu i osiromasis smjesu...

pajo:
evo dA  ne mislite da se ništa ne radi kar. je donekle riješen iglu sam digo za jedan zub i smijesa je ok tako reč na svim otvorima gas.jedno što mi još malo troksa na startu ali to ču riješit sa ler diz.trenutno je 30 a naručio sam 25 i 22,5 pa čemo sa njima da probamo...(uglavnom dojmovi nakon mikuni 16 i stavljanja mikuni 20 je stvarno više nego zadovoljavajuča a i pije bogami nisam ni računo kolko jer me strah)

e onda se pojavi novi problem trzanje na startu prvo sam mislio da je zvono no kad sam skinuo zvono je bilo ok.a kvačilo baš i nije evo stavit ču par fotki da vidite:

onda sam probo da podbacim koju podlošku da se izravna ali opet u vožnji  nakon 30min se pojavio isto..i sad je opet stalno na startu trza dok ne uhvati...

onda sam se odlučio za rms kvačilo (zbog cijene) i s6 zvono (htio sam rms) ali ga trenutno nemaju
tako da kad sve bude riješeno kar. i prijenos budem stavi i vidio klako sad ide....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju