Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (41/168) > >>

pajo:
evo ga danas je kit stigo i odma montiran nekih posebnih problema nije bilo osim što se dobiju podloške sa kitom za razmak između glave i klipa(squish)dobiju se 4kom od 0.10mm-0.20-0.30-0.40 e sad  na SA piše da idealan squish od 0.6mm za minarelli mašinama radi hoda radilice da daje najbolje performanse.
ja sam krenuo od najtanje podloške 0.10mm da vidim međuti i sa njom squish bude 1.5mm i onda sam probo bez podloške di je pokazo 1mm.tako mi ni to nije baš jasno???
uglavnom evo par fotki od danas i jedan video prvog paljenja(koji aploudam)upravo je na razradi od 50km tako da onda idem u štelanje karburatora....

luna500rr:
Bravo majstori, kad se razradi obavezno snimi kako ide :hello:

Giz:
Pro racing ili Sport PRO si uzeo?

Pitam iz razloga što na serijsku radilicu ovaj Pro racing baš i ne ide a nisam sve čitao pa neznam kakva ti je radilica.
I da, ni ja nisam stavljao podloške. Isto mi je squish oko 0.8 bio.

Za razradu sam ja napravio 3x paljenje/gašenje. 2 sata razmaka između paljenja. 50km malo laganije i nakon toga pun gas.
Nakon 2k km niti jedne jedine crtice na kitu. Sve čisto, uredno kao i prvog dana kad sa ga kupio. :)

sandro-sr:
to je sport pro

pajo:

--- Citat: Giz - 23 Kolovoz, 2009, 11:31:24 ---Pro racing ili Sport PRO si uzeo?

Pitam iz razloga što na serijsku radilicu ovaj Pro racing baš i ne ide a nisam sve čitao pa neznam kakva ti je radilica.
I da, ni ja nisam stavljao podloške. Isto mi je squish oko 0.8 bio.

Za razradu sam ja napravio 3x paljenje/gašenje. 2 sata razmaka između paljenja. 50km malo laganije i nakon toga pun gas.
Nakon 2k km niti jedne jedine crtice na kitu. Sve čisto, uredno kao i prvog dana kad sa ga kupio. :)

--- Kraj citata ---
sport pro sam uzo a radilica je za sad ok nema lufta.ali budem uzo neku jaču(rms)radi sigurnosti.tako da budem skinuo opet sve dole za nekih 1000-2000km da provjerim sve...
a kar.je trenutno mikuni 16-a iduči tjedan mi dolazi mikuni 20 i mislim da če leči ko budali šamar.
a razradu sam napravio 2puta po 20min na večem leru uz stanku od 20min da se ohladi uz pojačanu miješavinu i 50km 2/4 gasa.
razrada je trenutno gotova fino ide obrtaje stalno diže nema rupa u ubrzanju malo je živčaniji na gasu nego sa sportom.diz je trenutno 82 sa ser.airboxsom.nema trokiranja i gušenja na gasu tako da ču se još poigrat sa iglom radi smijese...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju