Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
pajo:
evo danas opet novi problem se pojavio kupio nove ferode za zadnju koćnicu skinem sve dole kad imo sam šta vidit(pakne sve govore na slici kotač nisam htio ni slikat od muke).sve je živo izrezbareno crta od strugotine mali miljon a pod prstom se nevijerovatno osijete.sad kontam vijerovatno od feroda se to desilo nema šta drugo???
malo sam bio to izgladio ali izgleda ništa od toga morat ču dati nekom tokaru da to sve ljepo poravna???a skuter mi treba tako da sam stavio nove a ne želim ni pomislit šta če bit sa njima???
pajo:
evo novosti skuter je riknuo???jučer i danas sam primjetio da osijetno slabije ide i vuče50%.
zatim kad sam išo kod majstora po auto skuter je izdahnuo.na strani di je ventilator i paljenje čuo se jedan zvuk onako ko da je nešto zavarničilo i to je bilo to.
nije ga se više moglo upalit.na sviječicu baca iskru ali jako slabu.tako da mislim da je u pitanju paljenje pošto je paljenje ostalo ser.od kineza.???
šta vi kažete?????
pajo:
evo novosti mislim da slike sve govore.pun kufer mi je više neznam više šta da radim????lud sam više sa tim skuterom....
edit:neznam dali bi se šta dalo napraviti npr:imam klip od trophya a ručno jel bi mogo izgladit ovih par riseva na cilindru i stavit klip od trophya?????
pajo:
forumaši ajd stvarno bi mi dobro došo koji komentar ili savijet šta da napravim???
nemam baš para na bacanje???koja bi bila naj jeftinija varijanta :help: :help: :help: :help:
(novi kit ili brušelje i novi klip)
R@kija:
odguraj ga na zrce i zapali..hahah
ak nisu veliki risovi pobrusi i novi klip i peglaj dalje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju