Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (4/168) > >>

pajo:
zanima me dali če ova polini gljiva bit ok za gus i mikuni 16.jer znam da ih ima više vrsta tih pečurki,ma da i nisam neki ljubitelj pečurki ali nemam drugu opciju jer mi seriski airbox ne stane,smetaju mi plastke i mašina je dosta nakošena zbog(distancjera amortizera).a i ova polini jedva stane.

i 2 fotke mašine:

pajo:
ljudi šta kažete jel preporučljiva razrada(kit gus) na gljivi??? :help: :help:

Mrle Mrki:
jel se moze nabavit cijela prednja plastika za SR-a sa tog groblja i koliko para?

joj ma nemoj komplicirat moras u komsiluku imat bar jednog tokara odnesi daj mu 20 kn nek ti to poravna pa nikad neces to sredit s smirglom s smirglom se ravna kad s radi o aluminijskoj glavi cilindra ili alu prirubnici...ovo ces 7 dana peglat

ne kod tokara nego kod nekog ko ima glodalicu, tokarilica je samo za kruzne poprecne presjeke. na glodalicu i u jednom potezu ravna ploha u desetinu mm

pajo:

--- Citat: Mrle Mrki - 10 Ožujak, 2009, 20:28:12 ---jel se moze nabavit cijela prednja plastika za SR-a sa tog groblja i koliko para?

joj ma nemoj komplicirat moras u komsiluku imat bar jednog tokara odnesi daj mu 20 kn nek ti to poravna pa nikad neces to sredit s smirglom s smirglom se ravna kad s radi o aluminijskoj glavi cilindra ili alu prirubnici...ovo ces 7 dana peglat

ne kod tokara nego kod nekog ko ima glodalicu, tokarilica je samo za kruzne poprecne presjeke. na glodalicu i u jednom potezu ravna ploha u desetinu mm

--- Kraj citata ---
prirubnica se baš nalazi kod tokara,tako da če to bit rješeno.a što se tiče groblja to nije moje ali može se sve pitat samo na PM.
jel može netko odgovorit u vezi gljive i razrade gusa.stvarno mi je HITNO :help: :help: :help:

cvele60:
Ne ide stelovanje karba sa gljivom a kit nov,nerazradjen :sad3: Bolje nekako namontiraj air-box,ipak je sigurniji
 kod razrade, a posle mozes da se zezas  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju