Tehnički kutak > Tuning skutera
di se štela kolko da ulja daje mišelator
benelli:
nebi je ja skidao zasto da je skidam nego skut mi je zaribao pa sam mislio da mu ne dolazi ulja i sd sam provjrio i vidio sam da mu dolazi pa sam htio samo malo da više ulja ide.
DvdAerox:
--- Citat: Chupsy - 07 Veljača, 2009, 10:59:12 ---ajmo sad neka logika, pumpa je poštelana da daje 1% ili tak neš
i sad vi svi to vadite jer skuteru treba više ovo ono ak ti se skuter vrti na 12 iljada i podmazivanje je veće...
zašto malossi nikad nije napiso negdje da treba ubit uljnu pumpu osim za team 2
problem je u našem seljo tjuningu
daj kit daj gljivu daj diznu, skuter troši abnormalno, nejde nikud
--- Kraj citata ---
po nekoj logici je bolje imat pumpu, jer ona nikad ne izbacuje tocno ulja kolko bi bilo dosta za mjesavinu 2%, koj put baci 1 i nes koj put 3%, pogotovo u startu, zato po nekoj logici ide bolje s njom, ali sta se dugotrajnosti tice bolje si radit sam mjesavinu...
3alfa3:
--- Citat: DvdAerox - 07 Veljača, 2009, 11:41:48 ---po nekoj logici je bolje imat pumpu, jer ona nikad ne izbacuje tocno ulja kolko bi bilo dosta za mjesavinu 2%, koj put baci 1 i nes koj put 3%, pogotovo u startu, zato po nekoj logici ide bolje s njom, ali sta se dugotrajnosti tice bolje si radit sam mjesavinu...
--- Kraj citata ---
Moja logika je upravo suprotna.
Po?etnik:
a zasto ne jos pored uljne pumpe u rezervar goriva nadolit ulja 1%,2% na ukupnu kolicinu?
3alfa3:
--- Citat: Početnik - 07 Veljača, 2009, 13:18:48 ---a zasto ne jos pored uljne pumpe u rezervar goriva nadolit ulja 1%,2% na ukupnu kolicinu?
--- Kraj citata ---
Zato jer visak ulja nije zdrav za motor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju