Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (87/88) > >>

gavranpero:
Ne, ulje je odlično. Svjećica nije ni upola čadjava kao što je bila, sad takodje ne dimi mnogo čak ni kad je hladan.

Ranije kad stanem na semaforu, a agregat nije zagrijan, iza mene je ostajao oblak dima prilikom polaska. Tog više nema.

I da, crkla mi je NGK iridium svjećica, sad da li je do ulja ili nečeg drugog, ne znam. Medjutim, je hvaljena kao dugotrajnija od obične, a neslavno završila nakon manje od godinu dana.

JogFromYamaha:
Gle svjecica moze dosta cesto crknuti zbog naslaga na izolatoru di se unutra svjecica prebrika.
Da se to skuriti sa brenerom i onda se pocisti sa iglom.

jony b.:
Pozdrav!
Na Petrolu u PŽ vidjeh PETROL 2T SINT Fully synthetic 2T oil na nekoj akciji 6,7€, ima li tko što reći za to ulje, prednosti i nedostatke.... Što kažete, dal bi bilo bolje za Pia DR EVO 70 s LeoV bačvicom koji se vrti oko 9800, od polusintetike Motul Scoot expert i Castrol pover polu sint (crvena nalja) koje sam koristio do sada..... Gledam cijenu pa mi je za full syn top cijena.... Ulje je stvarno rijetko u odnosu na gore navedena ulja. Ima JASO FD, API TC, Husquarna HVA 346 i 372, ROTAX SNOWMOBILE odobrenja....

JogFromYamaha:
To petrolova ulja su ti texaco bila sad vise nisu.
Cije je to ulje neznam ali znam da ostavlja cadu na svjecici pa ju nebi koristio bas. Drzi se onog sto provjereno radi.

jony b.:
Ok, fala....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju