Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Najbolje ulje za 2t...
smmania:
--- Citat: luna500rr - 30 Travanj, 2009, 20:20:10 ---dakle sthil ono crveno valja, cista sintetika nije potrebna, OK hvala :hello:
Jeli OK sto mi motor predje 1400-1600km s 1l ulja, meni se cini malo :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
neznam svi motori koje sam imo do sad sam isčupo miješalicu i sam radim mješavinu a skini i vidi svijecicu ako je smedkasta i nije mokra smijesa je dobra,a stihl je odlicno ulje za serijalu :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: smmania - 30 Travanj, 2009, 20:23:08 ---neznam svi motori koje sam imo do sad sam isčupo miješalicu i sam radim mješavinu a skini i vidi svijecicu ako je smedkasta i nije mokra smijesa je dobra,a stihl je odlicno ulje za serijalu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Smjesa savrsena, boja bjela kava, klip je cist i nije zagoren. Mislim da cu i uljevati sthil, koga brige za par kn vise, ionako cu ih potrositi na neku glupost. Pozdrav :hello:
EmirF121:
Pozz
Sipam Motul full sintetičko. Naletio sam na Repsol isto full sintetičko koje je 15 KM a ovo Motul je 25 KM. Je li dobro ovo Repsol??
wonderkid:
sipaj silkolene scoot sport,provjereno ulje,to ti je polusintetika,tebi netreba sintetika
nrg extreme:
Vidim da svi pljuju po ininom ulju 2t scooter polusintetičko,tipa da će zaribat mašina za par tisuća km.
Ja sam ga sipo nekih 10 tkm u nrg a prije mene je 1. vlasnik isto toliko prešo ali ne znam šta je sipo.
Uglavnom kod mene je donedavna skuter bio na tom ininom ulju i još vozi s preko 20 tkm bez otvaranja,
kakav je klip i cilndar nemam pojma ali mi se čini da je još u dobrom stanju. :dontknow:
Prešo sam na agipovo ulje jer kome god sam reko da sam na ininom ulju drvlje i kamenje na mene koda sam na drogama. :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju