Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Najbolje ulje za 2t...
eladio:
imas na webshopu i povoljno motul , ali i po cijeni sad itekako zanimljiv a provjereno dobar repsol :icon_thumright:
balki:
Ako znaš dosta o uljima onda im moraš poznavati svojstva, namjenu, omjer mješanja... Motorno ulje nikako nije zamjena za ulja za mješavine i sl. :skuter:
MarinM:
--- Citat: marracc - 09 Srpanj, 2012, 18:52:37 ---
--- Citat: ivanzd - 07 Srpanj, 2012, 15:31:14 ---Prijatelj mi dao ulje ELF moto 2dx ratio ,jeli dobro za serijalu?
to je ovo ulje, :
http://www.kriega.lv/media/catalog/product/cache/6/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/l/elf_moto_2dx_ratio.jpg
--- Kraj citata ---
uzmi radje ELF scooter 2t rainbow, ulje je mrak, bolje je puno od ovog 2dx. ja ga zadnje vrijeme tocim jer je bio po 40 kn u Metrou, a po spec je mrak! Moja preporuka za 2T rainbow :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
taj rainbow nevalja nista, skuter dimi i hladan i kad se zagrije i kad je vani toplo i kad je vani hladno, stalno dimi bas mi se nesvidja :angry7:
jony b.:
--- Citat: balki - 14 Svibanj, 2013, 23:27:16 ---Ako znaš dosta o uljima onda im moraš poznavati svojstva, namjenu, omjer mješanja... Motorno ulje nikako nije zamjena za ulja za mješavine i sl. :skuter:
--- Kraj citata ---
....naravno da nije zamjena, apsolutno razumijem što mi želiš reći s boldanim, tad sam imao 15-16.g. i bilo je bitno ne pedalirati, ili ipak pedalirati puha remenjaša kad u drugom selu ostaneš bez goriva.... al nije poanta to, nego je pitanje bilo dal ovo ulje valja ili ne....
Grale:
Ulij motul, a za razliku para do silkolena popij kavu :icon_biggrin:
Pošto si u uljima dosta dugo, trebal bi znat da svako ulje danas valja, ako je proizvođač donekle poznat.
Na to ne mislim da od nepoznatih ne valja, samo s njima nisam imal iskustva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju