Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (48/88) > >>

vktr:
sad sam primjetio jednu stvar koja me muči
odispod je ovo

a s zadnje strane odštampano ovo

sad me zanima šta znače ta 2 datuma, i zašto se ne poklapaju, ovaj ispod pretpostavljam da znači mjesec i godina proizvodnje ali ovo odštampano odiza mi nije jasno(da nije to neki datum nekog uvoza negdje)
 negdje sam pročitao da je rok trajanja ulja 5 godina
a ovome je taman isteklo 5 godina(ako je ovo ispod datum proivodnje) pa se pitam da mi nije zbog toga lik uvaljo
a i sve manje mi se sviđa to ulje nakon čitanja po forumu i okolo

ivanm:
ambalaža je proizvedena 2007, dakle kantica, a ulje je punjeno 2010... to ti je okej sve..

vktr:
A pazi sad ovo, samo na slovačkom ovo piše, iako ima 10 drugih jezika među kojima je i hrvatski

Minimalni rok trajanja 2 godine od datuma proizvodnje
http://translate.google.com/#sk|hr|minimalna%20trvanlivost%202%20roky%20od%20datumu%20vyroby

ima i na mađarskom, 4 godine
na srpskom 5 godina
na svakom jeziku drugi "rok trajanja"
a na ovim normalnijim tipa engleski njemački hrvatski ne piše ništa o tome  :confused5:

Gledam na staroj boci od valvolina, tamo piše 5 godina, iako je naknadno naljepljena hrvatska deklaracija na 10 godina

ivanm:
realno računaj 5 godina nekakav normalan rok.. sipaj..

vktr:
a zašto se nigdje na ulju nisu potrudili spomenuti sintetiku????
koji sam ja konj to sam na brzinu uzimo od nekog lika, trebo sam jedno drugo uzet i kao nije imo pa mi je ovo zavaljo, sad se grizem već nekolko dana, zato kaj sam škrtario 10ak kn po litri za scoot sport baš sam debil
i sad me strah to ljevat nutra, daj kupi ti ivan spešl cjena za tebe 2 boce 100kn kad već tolko vjeruješ u to ulje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju