Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Najbolje ulje za 2t...
Pupo:
--- Citat: gianelli - 18 Travanj, 2009, 15:39:52 ---ja tocio motorex ful sintetika, i odlicno islo, nalijo motul, za injection skutere, smoke free, lik mi jos reko da valja ulje za kit, ja ono ok, i nakon 300km ode klip. :angry7:
--- Kraj citata ---
Neznam, previše je x faktora da sad direktno upireš prstom u ulje. Moguće je al opet.
Inače točio sam TTS, pa Motul 710, sada Agip, isto sintetika. Nisam s nijednim imao problema do sada i sve je to tu negdje, jedino Agip najmanje dimi al opet. To su sve jako male razlike.
grbi128:
sve do midrace-a je najbolje bit na nekoj kvalitetnijoj polusintetici :icon_thumright:
djsmola:
Ja sad ima Repsol sintetički,za pocetak mi se cini dobro,nema dima.....
veka84sb:
Sipam sve vrste polusintetike.... valjda i sada imam 2-3 vrste izmjesane u rezervaru...
Bitno je samo ne mjesati sintetiku sa polusintetikom i mineralno sa ostala 2.
Ako je moj susjed mogao voziti Piaggio NRG u koji je mjesto ulja nasuo 1l antifriza ,1000km bez kvara i tek tada skuziti da je sipao antifriz ,onda stvarno ovakve diskusije su nepotrebne.
Nisu ulja problem zbog kojih 2t staje ,ok jesu ali rijetko (npr. dvotaktol :icon_biggrin:...)...probleme potrazite malo dalje... (postelanost karba, kolicina ulja..)
nightrider:
koje je gilera preporučila za SP180?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju