Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (37/88) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 27 Prosinac, 2011, 17:33:53 ---onda ti nesto nije ok, nesmije biti ni malo garezi

tonyx, pukni slike  :headbang:

--- Kraj citata ---
Koliko % mjesavinu radis s njim?

Drnda:
2% uvijek

danyq7:

--- Citat: Grale - 27 Prosinac, 2011, 20:00:34 ---da baš sam videl neki dan...i još je na akciji ja mislim 37 kn...žuta je flaša...jel to valja kaj?

--- Kraj citata ---

Vozim ga na serijskom aeroxu 2000km, na serijskoj gileri 3000km i na midrace aeroxu 1000km(mješavina 3,5%).
Svi skuteri uredno voze, ne dime i ulje lijepo izgara. Uostalom to ulje je njemačko pa ne može biti tolko loše.

Imam doma 4 litre tog ulja i kupovat ću ga stalno jer scoot sport 2 kojeg sam prije točio je duplo skuplji, a da je baš duplo bolji čisto sumnjam.

Grale:

--- Citat: danyq7 - 02 Siječanj, 2012, 13:58:07 ---Vozim ga na serijskom aeroxu 2000km, na serijskoj gileri 3000km i na midrace aeroxu 1000km(mješavina 2,7%).
Svi skuteri uredno voze, ne dime i ulje lijepo izgara. Uostalom to ulje je njemačko pa ne može biti tolko loše.

Imam doma 4 litre tog ulja i kupovat ću ga stalno jer scoot sport 2 kojeg sam prije točio je duplo skuplji, a da je baš duplo bolji čisto sumnjam.

--- Kraj citata ---
a i to kaj veliš,švabsko je...a cijena je konkurenta drugim jer je ta marka kauflandova... :)

JogFromYamaha:
to ulje ti je poweroil koji ti inace proizvodi za liquimolly koje je jedno od najboljih aftermarket ulja na svijetu
tako da nemas straha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju