Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Najbolje ulje za 2t...
JeRa:
--- Citat: JogFromYamaha - 22 Kolovoz, 2011, 17:45:21 ---preporucaju sintetiku jer ti ju uvale za 100kn litru
uzmi si rade onaj agip city tec 2t kaj je 70kn polusintetika ako vec agip preferiras
on ne dimi cijelo vrijeme ko ovaj koji nemoze izgorit
i da naslage su posljedica nepotpunog izgaranja
--- Kraj citata ---
gle frende , nije meni do agipa , meni je samo da sa motorom bude sve uredu , samo sam htio znat jel moze sta desit se od te garezi koja se nakupi nepotpunim izgaranjem
JogFromYamaha:
valvoline durablend 2t scooter nutra i nema garezi uopce provjereno na skoro 20000km
JeRa:
--- Citat: JogFromYamaha - 23 Kolovoz, 2011, 23:33:33 ---valvoline durablend 2t scooter nutra i nema garezi uopce provjereno na skoro 20000km
--- Kraj citata ---
odluka je vec pala na silkolene scoot sport 2 , mislim da necu pogrijsiti , puno clanova ga koristi i kolko vidim svi su zadovoljni :icon_thumright:
stunt_master:
--- Citat: JeRa - 25 Kolovoz, 2011, 01:25:48 ---odluka je vec pala na silkolene scoot sport 2 , mislim da necu pogrijsiti , puno clanova ga koristi i kolko vidim svi su zadovoljni :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Cita san sve moguce teme ovog foruma o 2t ulju i nasa san samo ako se dobro sjecam 1 clana koji je nezadovoljan scoot sport 2 uljem...
Tako da je i moje sljedece definitivno :icon_thumright:
Deny:
da netrazim sad,koliko je litar motula full sintetika za 2t u hr ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju