Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (26/88) > >>

ivanm:
najbolje je ricinusovo ulje vjerovali ili ne...

marracc:

--- Citat: JogFromYamaha - 25 Prosinac, 2010, 13:34:41 ---gle to su gluposti to je usporedba penzoila koji je losiji od ine 5 puta i navodno neko "konvencionalno sintetsko ulje"
razlog zasto se ne imenuje drugo ulje je zato jer se boje sudskog procesa.
Ne shvacam ozbiljno proizvodace koji prodaju 50 litri ulja a godinu u drzavi di nitko ne vozi 2t masine.
kupuj provjereno ulje europskih proizvodaca koji se specijaliziraju na te masine a ne neko tuti fruti ulje amatera
pogledaj si malo koje marke se koriste na utrkama pa ces saznat zas se ne toci penzoil i sl smeca.

--- Kraj citata ---

istina živa..... :icon_thumright:

JogFromYamaha:
puno ljudi koji voze utrke voze ricinus i ulja garazne proizvodnje koje sami mjesaju

a ovaj spisak s "performansama ulja" su vic niti pokazuju fizicke specifikacije ulja koje se koristi niti se pokazuje koja je masina kak stelana niti ime usporednog ulja njegove specifikacije.
To je ko castrol reklama za bedake s grafovima di je u svim podrucjima castrol 5 puta bolji od svega.
A vec i vrapci na grani znaju da je to relativno losa stvar za motor

skipper_2t:
to repsol ja kupujen ja 33kn i nije lose

STJELE:
ja sam si sad kupio SIP formula race polusintetika, ali ako je moj skuter mogao od `98 sa ininim 2taktolom ići, onda će i ovo gutati  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju