Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (3/88) > >>

Chupsy:

--- Citat: gokiSP - 07 Veljača, 2009, 03:19:38 ---silkolene vec dugo koristim nekad je i malossi bio u igri...

--- Kraj citata ---

malossi = silkolene

ono ulje 7.1 je proscoot a 7.3 je scoot sport 2

2TDottore:
Ova tri slikolene ulja sta sam ja naveo sam naveo zbog toga sta sam ih ja probao i znam da su odlicna.PRO2 sam koristio na cagivi mito koja se vrti na 12000, Proscoot sam koristio na skuteru kad sam imao MHR Replicu i okretaji su bili oko 10000 i sad koristim ScootSport2 na gusu.Evo neki decki tu sa foruma znaju da ja nikad nisam imao taloga na klipu nego samo crna prasina koju obrises i klip je ko novi.

Chupsy nisam ja bezveze naveo ta tri ulja.Znam ja dobro za kaj je koje predvidjeno i za koje radne uvjete i okretaje.  :icon_thumright:

Chupsy:

--- Citat: 2TDottore - 07 Veljača, 2009, 15:04:00 ---
Chupsy nisam ja bezveze naveo ta tri ulja.Znam ja dobro za kaj je koje predvidjeno i za koje radne uvjete i okretaje.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kakve veze onda ima serijski sp 180 sa tim uljima

2TDottore:

--- Citat: Chupsy - 07 Veljača, 2009, 16:03:04 ---
--- Citat: 2TDottore - 07 Veljača, 2009, 15:04:00 ---

--- Kraj citata ---

kakve veze onda ima serijski sp 180 sa tim uljima

--- Kraj citata ---

kak nema.Kaj mu fali scootsport2 da toci

sven_vx:
zanima me koje bi bilo najbolje ulje za tocit u sp-a serijskog...6000km sam tocio tts i kada sam skinuo cilindar sve je bilo ko novo... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju