Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight2 from Biker
luna500rr:
--- Citat: wonderkid - 07 Studeni, 2009, 17:21:59 ---lijepo si to bacio unutra ali iskreno meni je to mjesto vise potrebno za kacigu nego da bi nesto drugo staavio :)
--- Kraj citata ---
Na SF-u ima i boljih mjesta za smjestit muziku, a mozes je i cuti dok vozis :icon_thumright:
BTW. po meni najbolje sređen rep na SF-u ima clan 'Zmijavci' , upitaj ga sliku pa vidi :icon_thumright:
Ivan_drifter:
meni je speed -dov motor najljepsi nista pretjerano a nije serijala i kobinacija boja je upravo ono što ja zelim al dobro to je vec pitanje ukusa......al speed svaka cast preljepi motor.......
Sauron:
evo kako je to frend riješio na svome...
evo cijelog,motor je prejeben a ide ko mutav
btw ono na 1. slici ti je samo kostur od 15slc,mašina apn ili 14 ;D :icon_thumright:
speed:
--- Citat: Ivan_drifter - 21 Prosinac, 2009, 21:46:46 ---meni je speed -dov motor najljepsi nista pretjerano a nije serijala i kobinacija boja je upravo ono što ja zelim al dobro to je vec pitanje ukusa......al speed svaka cast preljepi motor.......
--- Kraj citata ---
tnx....bio....sad moram runera tak dobro napraviti xD
doritos:
--- Citat: speed - 23 Veljača, 2010, 19:01:08 ---tnx....bio....sad moram runera tak dobro napraviti xD
--- Kraj citata ---
ruuner ti nikada nece ovako ljepo ispasti ko tvoj sf, jer sf ima taj stil i izgled... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju