Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight2 from Biker
Drnda:
ma ako nista valjda imaju u trgovini od puga...
nego kada idem kupiti boju, samo im treba reci kod boje i oni bi trebali znati o kojoj se boji tocno radi jel?
te-te-ac:
mjenjaj plastike s bajkerom - dobar je on covek ... :icon_thumright: :icon_biggrin:
stark1:
evo samo za bikera...koji obozava sf-ove
gold edition
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=61248079&__lp=7&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelDescription=speedfight&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&fuel=PETROL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=7
malo je velik link ali tako je
:icon_thumright:
et bikeru svrsit ces
Drnda:
--- Citat: te-te-ac - 12 Veljača, 2009, 21:10:43 ---mjenjaj plastike s bajkerom - dobar je on covek ... :icon_thumright: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma ruzna meni ta kombinacija boja, ja bi samo detalje kao sto su utezi volana, opruga morta. i tako sitnice spricnuo u tu plavu...
te-te-ac:
prica se po OS da ce neeer ofarbat skuter u tu zlatnu kombinaciju pa da moze biti atrakcija kod cigana na avto piji
a posto mu je u narodnjackom klubu OKS izbijen zub stavlja i zlatni zub da bude jos veca atrakcija
a prica se jos i da je narucio zlatne pertle s E BAYa ??
:o :o :o
neeere jel to istina ?? mislim ono stvarno... ::) :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju