Tehnički kutak > Garaža
Moj aerox :)
aerox92:
--- Citat: gokiSP - 26 Studeni, 2009, 18:44:25 ---sad uzmi par mm veci borer i napravi konus na tim rupama na deklu jer ovako bezveze izgleda :)
--- Kraj citata ---
prosisit cu rupe!a kit sutra stize,za vikend se stavlja :)
aerox92:
stigo kit,sutra se stavlja,slike takodje sutra! :) :)
klembic:
--- Citat: aerox92 - 27 Studeni, 2009, 23:10:04 ---stigo kit,sutra se stavlja,slike takodje sutra! :) :)
--- Kraj citata ---
hehe.. nek se radi.. a trofy je dobar kit.. nisam ga nikad imao na motoru al uskoro ce da sjedne portani.. a mozda ga pofarbam u neku spešl boju.. e ako zelis ispolirat pumpu vode ili dekl.. dekl ti mogu ja, a pumpu vode imam doma vec poliranu.. samo mi smeta..
aerox92:
--- Citat: klembic - 30 Studeni, 2009, 16:02:32 ---hehe.. nek se radi.. a trofy je dobar kit.. nisam ga nikad imao na motoru al uskoro ce da sjedne portani.. a mozda ga pofarbam u neku spešl boju.. e ako zelis ispolirat pumpu vode ili dekl.. dekl ti mogu ja, a pumpu vode imam doma vec poliranu.. samo mi smeta..
--- Kraj citata ---
uzo sam motoforce alu racing 70 a ne trophy,wrh je kit!a iz cg sam!
aerox92:
,ewo da wam kazem da sa stavio kit u subotu,za 5 je :) razradjen je i vec se cera,kisa je bila 2 dana pa nije bilo voznje,jbg.danas je vec lijepse vrijeme i vozio sam se!velika je razlika sad i prije..dosta bolje vuce...kad dam ful gas zavrti na 11000 a onda spusti mrvicu ispod 10000 i tako drzi konstantno..nisam ga cero u krajnju,..slike ce ubrzo,riknuo mi comp.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju