Ostalo > Motocikli

2007 Hyosung GT650R

<< < (4/5) > >>

Mr J:
hehehe... ajde slazem se da je kultni i najjaci motor bila aprilia sr 250! I da je urota sto se vise ne proizvodi jer je trgala sve vece 4t motore ...

Sugar:

--- Citat: Mr J - 02 Ožujak, 2007, 20:15:31 ---hehehe... ajde slazem se da je kultni i najjaci motor bila aprilia sr 250! I da je urota sto se vise ne proizvodi jer je trgala sve vece 4t motore ...

--- Kraj citata ---

dem rajt

sad nam jedino preostaje kupovat rs 125 i 250 masine ubacivat unutra i prodavat i onda jos prodas 125 masinu...

kad razmislim...nije to ni losa ideja :glasses9:

Genesis051:
...ja sam druga osoba... drugi ukus... ali srce mašine je isto...
Naravno, dok mi financijska konstrukcija sazrije, tko zna... ali ne odbacujem pomisao na istog proizvođača, kojeg i sad vozim...
Još i značajno manja briga oko remena (kao prijenos na z. kolo) nego lanca...
Ovdje imam samo 10 000 Km, ali mi se svejedno dopada... ne odbacujem pomisao ni kao rabljenog, manje voženog... baš ću bacit pogled na sajmu, u Zg... Eurorent (kao novi uvoznik) se očito agresivnije postavlja na tržište (nego dosadašnji)... kupio sam ovoga, po predlogu prijatelja, koji (je, tad već) vozi(o) 250-icu (isto Aquilu)....

Boyler:
Ne izgleda lose. S druge strane Kawasaki 900 custom kosta 58000 kn. Slucajno to znam jer  je brat narucio Kawu. Htio je uzeti proslogodisnji model za 53000 ali su svi bili prodani. Moje misljenje je da ako vec dajem taj novac onda cu radije dati 6000 vise i imati motor koji ima nekakvu tradiciju. Ako se ne varam, taj motor ima Suzukijevu masinu. Imao sam nekad dr 650  i stalno neka sranja s tim motorom. To mi je bio prvi i mislim zadnji Suzuki

odin:

--- Citat: Boyler - 08 Ožujak, 2008, 20:49:59 ---Ne izgleda lose. S druge strane Kawasaki 900 custom kosta 58000 kn. Slucajno to znam jer  je brat narucio Kawu. Htio je uzeti proslogodisnji model za 53000 ali su svi bili prodani. Moje misljenje je da ako vec dajem taj novac onda cu radije dati 6000 vise i imati motor koji ima nekakvu tradiciju. Ako se ne varam, taj motor ima Suzukijevu masinu. Imao sam nekad dr 650  i stalno neka sranja s tim motorom. To mi je bio prvi i mislim zadnji Suzuki

--- Kraj citata ---

To ce biti najveci problem Hyosungu, sto je Kawasaki u HR strava jeftin.
Inace,nema zamjerke za Hyosung.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju