Tehnički kutak > Tuning skutera

krajnja aerox

<< < (10/17) > >>

andy:

--- Citat: PROOF - 06 Veljača, 2009, 23:27:25 ---imam 4.4..mislis da ce bit velika razlika u 0.1 g?? :drunken_smilie:  onda necu stavljat taj centralni,....

--- Kraj citata ---

Evo ga opet, napisao sam ti i to gore... Jesi tutlek majke mi  :icon_biggrin:

PROOF:

--- Citat: andy - 06 Veljača, 2009, 23:28:07 ---
--- Citat: PROOF - 06 Veljača, 2009, 23:27:25 ---imam 4.4..mislis da ce bit velika razlika u 0.1 g?? :drunken_smilie:  onda necu stavljat taj centralni,....

--- Kraj citata ---

Evo ga opet, napisao sam ti i to gore... Jesi tutlek majke mi  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

hehehehe sad sam tek skuzil kaj sam procital..a j**** mu mater s tim 0.1 g,..na svaku rolicu cu kapnut par kapi superbonda :)

PROOF:
stavio sa 4.4 g i motor mogu rec da ide dosta bolje..ubrzanje je bolje i krajnja je 85 :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
i onda poslje stavim 4.1 i onda motor trokira na pocetku kad dam gas.... :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: stavim natrag 4.4 i opet sve normalno..znam da nemoze zbog rolica trokirat...............e da i vrti se na 8500 :) a na pocetku kad dam gas  cca9700........

mmario73:
super, pa ne može trokirati zbog rolnica, ali može zbog palenja ili svećice, ili karba, jer sa 4.1 sigurno skoči u startu preko 10000 pa je onda to problem na ovom setup-u, ipak dosta klizi u startu 1200 rpm-a, i kod mene je slično sa običnim remenom i fabričkim varijatorom.... bitno je da ti motor ima dosta snage za ubrzanje na 8500, taj špic kada pogodiš gde je motor najjači onda ostno bolje ide i krajnja je ok....

PROOF:
nekad mi je bez polini variomata isel 95 :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju