Tehnički kutak > Tuning skutera
krajnja aerox
stoske_durlaneze:
3.9 previse lake rolne ... stavi malo teze .... i pogledaj dali ti dobro dihtuje airbox.... imao sam isti problem
dino_sk:
meni stvarno neide u glavu zas on neide ,da ti nije opet lulica slaba na svjecici kad si mijenjao ??
probao si toliko kombinacija a da s ni jednom neide nevjerujem :icon_scratch:
cvele60:
--- Citat: dino_sk - 06 Veljača, 2009, 21:31:11 ---meni stvarno neide u glavu zas on neide ,da ti nije opet lulica slaba na svjecici kad si mijenjao ??
--- Kraj citata ---
Da ,jedini rox na forumu koji nikako da se usteluje :icon_scratch:
PROOF:
--- Citat: cvele60 - 06 Veljača, 2009, 22:23:06 ---
--- Citat: dino_sk - 06 Veljača, 2009, 21:31:11 ---meni stvarno neide u glavu zas on neide ,da ti nije opet lulica slaba na svjecici kad si mijenjao ??
--- Kraj citata ---
Da ,jedini rox na forumu koji nikako da se usteluje :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
zalosno :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:
sad sam nabio gore lulicu da nema sanse da padne dole :)
andy:
Ovak ja sam danas štelao malo i mislim da sam pogodio dobitnu kombinaciju....... A ti proof si u debelim govnima (ispričavam se na izrazu ;D ) Jer 3.9 role i bijeli nea teorije...
Ja iam bijeli centralni, malossi kevlar izmjerio ima 16.2 mm, malossi multivar i role 4.5g stage6, kvačilo malossi fly neki bijeli federi al tvrđi od onih serijski što se dobe s njim i to je to... i Zx naravno :frajer:
I onak motor ide oke, rupa je maknuta kolko se mogla, a krajnja se nije izgubila previše.. Taman je uštelano, jedino slideri lupkaju na leru, al uzet ću polinijeve...
Malo padnu okretaji na 30-40 al ni ne osjeti se, a i nakon vožnje 20 fol gasom i teranja brutalnog on i dalje ide isto možda je mali pad performansi... Kao npr, da kad usporim pa dam gas na 30 treba mu malo da potegne al skroz malo.. Zanemarivo mi je to s obzirom kako ide...
Sutra ću poslikat do kuda se penje remen, mislim da nejde do vrha nema šanse i da remen ne sjedi do veha u polutkama.. I naravno nabacit ću i video neki :icon_thumright:
Do onda staj tjuned :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju