Tehnički kutak > Tuning skutera
krajnja aerox
SlowRider:
Moze napraviti jedan jednostavan test. Najmeksi centralni koji ima (po mogucnosti serijski) i najteze rolice nesto od 5gr pa na dalje. Potegnuti crtu markerom po variomatu i razvrtiti skuter na nogarama na kratko i vidjeti do kuda se remen penje.
PROOF:
--- Citat: SlowRider - 05 Veljača, 2009, 18:27:54 ---Moze napraviti jedan jednostavan test. Najmeksi centralni koji ima (po mogucnosti serijski) i najteze rolice nesto od 5gr pa na dalje. Potegnuti crtu markerom po variomatu i razvrtiti skuter na nogarama na kratko i vidjeti do kuda se remen penje.
--- Kraj citata ---
nemam nogare :) :)
gore je sad serijski centralni sa 3.9 rolama....onim zelenim polini.....i remen se penje 1cm do kraja..s kimda sam probam??
mmario73:
meni je do 5mm na rox-u od kraja išao, da se nije istrošio, ima li uopšte 16mm u širini ?
PROOF:
nisam mjeril..pa moral bi imat..nema nit 2000 km....
SlowRider:
--- Citat: PROOF - 05 Veljača, 2009, 18:36:10 ---nisam mjeril..pa moral bi imat..nema nit 2000 km....
--- Kraj citata ---
moj nakon nesto vise od 4500km ima 16.2mm, novi je imao 16.5mm. Nije problem u remenu. Problem je u rolicama i centralnom federu, to bi bilo u grubo, a mozda ga muce jos neke sitnice...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju