Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Evo još jednog TREKKERA!!!
Drnda:
prvo pogledaj slidere da ne zuje, onda da li je sve ok stegnuto i na svome mjestu pa onda kada upalis gledaj jesu li lezajevi
neer:
ja sam 100% siguran da nisu lezajevi jbg stavljao sam nove c4 s poliamid kavezom i nevjerujem da mogu samo tako otici..znam da su namontirani dobro jer nije prbi put da sam stavljao poliamid u peugot blokove a znam koliko ljudi naglasavaju da treba pazit pri montiranju
pitaNS:
Oooopa još jedan Trekker na forumu...
Svaka čast na trudu...Lep setup, mora to ići fino...ajde da vidimo i te slikice sređenog tkr-a...
hac:
Trekker power :icon_thumright: odličan izbor setupa za pežo
Fare:
Hvala svima za podrsku. Ima tu jos puno posla. Treba postelati karb, prijenos, zavrsiti plastike.... Danas se nije puno radilo jer se plastike nisu osusile pa se nisam htio vozati previse jer je danas bilo pun k...c murije na cesti, izasli su ko zmije na sunce. Nisam mogao odolit da se barem malo ne provozam, da vidim sta sam napravio i mogu vam reci da sam pilicno zadovoljan s dobivenim. Malo se zbog nepostelanog prijenosa vuce u startu, ali nakom 30km/h ulovi jako dobro ubrzanje i na nekih 300m pokaze 100km/h po satu, ali moze to i bolje samo se treba sve ustelati kako spada. Uglavnom ima potencijala.
Evo par slikica od danas, ali nazalost nisam uspio snimiti video kako sam obecao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju