Općenito > Slike i filmovi o skuterima
cpi gtr 50
pitaNS:
105 kmh-a serijala bez blokada....hmmm
Pa ovo čudo leti...idem brzo prodati mog Jet forcea i kupiti odma CPI GTR da jurim 105 kmh.... :violent1:
dajte ljudi, ne gledajte u te satove kad lažu čim zinu....
dhorvat:
--- Citat: Siljoruja199007 - 04 Veljača, 2009, 12:05:02 ---ali ja sam čuo da taj motor bez blokada ide ko lud da mu je mašina odlična a za cijenu je velika a ja bi dao te pare za taj motor jest da bi mogo kupit bolji motor a full malo ljudi ima taj motor i full mi je upadljiv.evo neki filmmič kolko ide sa kitom
--- Kraj citata ---
Sa trophyjem i ZX-om, moj aerox još uvijek nejde ovak dobro ko ovaj CPI. ::) ::)
Ko se oće mijenjat, dam ključ za ključ :toothy12:
efz:
Najjace mi je na 2. filmicu kak lik stane odmah a na cukici imao 105, ja se nemogu tak brzo zaustavit, sto je dokaz da gtr 50 ima i odlicne kocnice, ma hocu i ja mjenjat svoj za ovu pilu :rofll: :rofll:
SlowRider:
--- Citat: efz - 04 Veljača, 2009, 17:29:26 ---Najjace mi je na 2. filmicu kak lik stane odmah a na cukici imao 105, ja se nemogu tak brzo zaustavit, sto je dokaz da gtr 50 ima i odlicne kocnice, ma hocu i ja mjenjat svoj za ovu pilu :rofll: :rofll:
--- Kraj citata ---
Kad je vec skuter za kur**nje, onda su k tome prilagodili i cukice da se imas sa cime pohvaliti. O0
cvele60:
E pa kupicu i ja takvu cuku,a ne da ulazem pare u raznorazne delove da bi dobio 5 i 10km/h vise. :icon_biggrin:
Dobijes 50km vise a kosta ko jedan klip :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju