Ostalo > Svijet računala i mobitela
antivirusni program
mrcina:
ad-aware je ubacio i antivirusnu funkciju.
izašal je nova verzija.
dhorvat:
Ja reko kakva vas Avira napada, htel sam napisat da je jako dobar AntiVir i da ga preporučam i na kraju vidim da je to isto. :toothy12:
Ja jedino od zaštite imam klasični SP2 firewall i AdAware Anniversary Edition sa Live AdWatchom :icon_thumright:
Kad zagusit, povremeno instaliram NOD32 trial, skeniram u Safe mode-u, CCleaner i još neš sitno preko tuneUp-a i to je to. Nikad ništa :dontknow:
I izbrišem NOD na kraju
sven_vx:
jel to taj nativirus ???http://dlpro.antivir.com/down/windows/antivir_workstation_winu_en.exe :icon_thumright:
Crazy Kuree:
ja sam neki 6 put instalrio antivirus svaki put drugi i svaki put taj isti dan windows se sruši onda ***** antivirus i bogove itd i et PC radi već 1 god bez problema i antivirusa
dhorvat:
--- Citat: Crazy Kuree - 04 Veljača, 2009, 11:39:02 ---ja sam neki 6 put instalrio antivirus svaki put drugi i svaki put taj isti dan windows se sruši onda ***** antivirus i bogove itd i et PC radi već 1 god bez problema i antivirusa
--- Kraj citata ---
Pa možda ti se sruše windowsi jer ne smiješ imati dva (ili više :toothy11:) antivirusnih programa istovremeno na kompu :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju