Tehnički kutak > Tuning skutera

stage6 racing minarelli

<< < (3/4) > >>

black-rox:
Potpuno isti kitevi razlika samo šta je tamo glava u kompletu s poklopcem,na modularu je jedino malo bolje hlađenje,to nećeš ni osjetiti :icon_thumright:

aprilija top:
klip i glava nisu isti malo modificirano ali sve pase s jed na drugi tak da isti k a za obradu nebi znao svaki trba poturpijat i obradit kanale i ispuh,usis unutar di hoda klip nuter-vaner hh :notworthy: :icon_thumright:

seba:
samo ja sam citao da je racing slabiji od modulara. da ne daju istu snagu. i na SA pise(ne znam jel to tocno,a trebalo bi bit) da mu pase yasuni r,a modularu r1200/r1400,a to je dosta velika razlika. pa ja mislim ako je to tocno da onda nije ista snaga od ta dva kita. procitao sam jos i da racing sa modular glavom ima bolje hladjenje i ona mu daje vise snage,sto je i logicno. tako da mislim da onda nemaju istu snagu modular i obicni

aprilija top:
logicki modular je jaci jel ga bolje hladi i ima spusteniju glavu zbog boljeg hladenja sto pridonosi snazi

3alfa3:

--- Citat: seba - 03 Veljača, 2009, 22:12:14 ---samo ja sam citao da je racing slabiji od modulara. da ne daju istu snagu. i na SA pise(ne znam jel to tocno,a trebalo bi bit) da mu pase yasuni r,a modularu r1200/r1400

--- Kraj citata ---

To su oni nesto pobrkali jer tolika razlika sigurno nije. Na sva 3 (nepreradjena, ali i lagano preradjena) kita ide R1200 savrseno.

Uglavnom, modular je dvoglavi (kao i TPR) i nesto je bolje hladjenje.
I obican i modular i TPR je porebno prekontrolirati prije ugradnje (rubovi kanala) i po potrebi doraditi.
Ja bi uzeo TPR da biram medju ta 3.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju