Tehnički kutak > Tuning skutera

Koja ler dizna?

<< < (2/2)

roby44:
ma daj, pusti to tako.  kolko ces ga drzat u leru potrosnja moze bit zanemarivo veca.

Punisher:

--- Citat: Mr J - 09 Veljača, 2007, 00:18:21 ---
--- Citat: roby44 - 09 Veljača, 2007, 00:17:07 ---zasto prevelika, koji su simptomi?

--- Kraj citata ---

Simptomi su veca potrosnja od potrebne :) (nisam mjerio koliko mi trosi skuter jer mi nisu plastike gotove, ali ler dizna moze biti manja od 46 barem za 10ak brojeva)

--- Kraj citata ---
Meni je ler dizna 34 a čok 45, glavna je 86 (nećemo o tome - nisam je ja stavio)
Meni dosta na leru trza...sad ne znam jeli to to male dizne ili možda do karika ili što ja znam već čega pošto je skut u nemiloj k***ini.
A jedino ti je da isprobaš, ne znam koliko dođe u ZG-u ovdje dođe na jednom mjestu 25kn dizna sad ne znam jel se ima nać di jeftinijih.
Najvjerojatnije nisam ništa pomogao ali eto  :hello:

Mr J:

--- Citat: Punisher - 09 Veljača, 2007, 08:37:38 ---
--- Citat: Mr J - 09 Veljača, 2007, 00:18:21 ---
--- Citat: roby44 - 09 Veljača, 2007, 00:17:07 ---zasto prevelika, koji su simptomi?

--- Kraj citata ---

Simptomi su veca potrosnja od potrebne :) (nisam mjerio koliko mi trosi skuter jer mi nisu plastike gotove, ali ler dizna moze biti manja od 46 barem za 10ak brojeva)

--- Kraj citata ---
Meni je ler dizna 34 a čok 45, glavna je 86 (nećemo o tome - nisam je ja stavio)
Meni dosta na leru trza...sad ne znam jeli to to male dizne ili možda do karika ili što ja znam već čega pošto je skut u nemiloj k***ini.
A jedino ti je da isprobaš, ne znam koliko dođe u ZG-u ovdje dođe na jednom mjestu 25kn dizna sad ne znam jel se ima nać di jeftinijih.
Najvjerojatnije nisam ništa pomogao ali eto  :hello:

--- Kraj citata ---

Hvala :)

Sugar:
nema djabe ni kod stare babe!

to je ko da kupis ferarija i onda se zalis da ti puno trosi(ak kuzis kaj ti ocu rec)

ak vec sredjujes masinu onda se moras i pomirit sa cinjenicom da ce puno trosit!ostavi to kak je,to ti je moj prijedlog

Mr J:

--- Citat: Sugi car - 09 Veljača, 2007, 14:05:02 ---nema djabe ni kod stare babe!

to je ko da kupis ferarija i onda se zalis da ti puno trosi(ak kuzis kaj ti ocu rec)

ak vec sredjujes masinu onda se moras i pomirit sa cinjenicom da ce puno trosit!ostavi to kak je,to ti je moj prijedlog

--- Kraj citata ---

Vec dobih odgovor da to nije toliko velika dizna i da je smanjenje potrosnje zanemarivo... Jer ne trokira pri startu, a sindrom velike ler dizne je trokiranje pri startu... na oko mi se ucinila prevelikom, no nije...

Hvala svima na odgovorima!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju