Ostalo > Svijet računala i mobitela

problem graficka...

<< < (2/6) > >>

sven_vx:
to sam i napravio...i evo sta mi svaki put izbaci kada sam htio bilo koje drivere instalirat i ovaj sada...prije sam imo isto atijevu graficku... :icon_thumright:ne kuzim u cemu je stvar...graficka je stara 2 dana i normalno je radila kod frenda u kompu...tako da nije na njoj greska

Pupo:

--- Citat: sven_sp180 - 03 Veljača, 2009, 17:06:41 ---to sam i napravio...i evo sta mi svaki put izbaci kada sam htio bilo koje drivere instalirat i ovaj sada...prije sam imo isto atijevu graficku... :icon_thumright:ne kuzim u cemu je stvar...graficka je stara 2 dana i normalno je radila kod frenda u kompu...tako da nije na njoj greska

--- Kraj citata ---

a da skineš drivere za vistu??
Po taskbaru bi rekao da se radi o visti, naravno ako na xp-u nije instalirani nikakvi icon packager.

gokiSP:
pa i meni isto tako izgleda a imam xp, samo vista izgled... :binkybaby:

sven_vx:
ma ja imam windows xp,ali imam onaj vista look...naci komp radi ko windows,ali ima izgled ko vista...mozda ga to jebe?ali nevjerujem jer komp radi na windowsima! :icon_scratch:

Pupo:
Reinstalacija windowsa, ako to ne pomogne, onda nažalost ili ti je grafa ošla ili imaš neke nekompatibilnosti u računalu.

Inače su skoro sve windowsi :D

Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Windows 98 :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju