Općenito > Generalno o skuterima

Pitanje vilice! Pašu li od starog stalkera na starog runnera?

<< < (3/4) > >>

charnel:

--- Citat: perica_46 - 03 Veljača, 2009, 18:46:26 ---el to znaci da ako ga stavim, da ce mi skuter bit nizi??  ???

--- Kraj citata ---
da, spustit ces zadnji kraj

i mislim da mu je duzina 31-32 cm, sad pogledaj koliko je tvoj

perica_46:

--- Citat: charnel - 03 Veljača, 2009, 18:59:49 ---
--- Citat: perica_46 - 03 Veljača, 2009, 18:46:26 ---el to znaci da ako ga stavim, da ce mi skuter bit nizi??  ???

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
pa provjerio bi ja to sve da sam ciku al nisam pa zato pitam... dali da kupujem polovne il da stavim od stalkera posto imam jednog ciku... a da to nece mal glupo izgledat sa nizim zadnjim krajem (ako je amortizer kraci)?!  ???

charnel:

--- Citat: perica_46 - 03 Veljača, 2009, 19:30:50 ---
--- Citat: charnel - 03 Veljača, 2009, 18:59:49 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
pa provjerio bi ja to sve da sam ciku al nisam pa zato pitam... dali da kupujem polovne il da stavim od stalkera posto imam jednog ciku... a da to nece mal glupo izgledat sa nizim zadnjim krajem (ako je amortizer kraci)?!  ???

--- Kraj citata ---
stavi podizac  :dontknow:

neer:
a sta fali amortizeru stvog runnera sta mu je.pa jednostavno prodas od stalkera i kupis od runnera i mirna bosna

perica_46:

--- Citat: neer - 03 Veljača, 2009, 20:11:22 ---a sta fali amortizeru stvog runnera sta mu je.pa jednostavno prodas od stalkera i kupis od runnera i mirna bosna

--- Kraj citata ---
pa nekak je iskrivljen, ko da ce prelomit na pola... mislim, ovjes cijelog skuta im je katastrofa, nije nis mjenjano a skuter je '99. godiste i sad je krajnje vrijeme da mjenjam!! pa da se nemoram zaje*avat sa nabavkom novih kad imam cijelog stalkera pa mogu snjega skidat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju