Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00

<< < (10/81) > >>

Mrle Mrki:
ako bude kisa 14.3. onda ce bit 21.3.

Iwo SR Tuono:
svakom nešto paše  :dontknow:
ovaj 14. je najoptimalniji, prošle godine je bilo 15.tog, i bilo je sve ok, vrijeem je poslužilo iako je pred kraj dana bilo oblačno dosta, pojavilo se oko 100 ljudi i svima je bilo super.

U slučaju odgode će bit 21.3 al onda neće to nekom pasat i tako...kad je masa ljudi teško je postić kompromis  :happy8:

2TDottore:
nema tu komprosmisa......dogovor je bio za 14.3 i jedino ga kisa moze pokvarit i odgodit.....sve drugo je nebitno......  :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 04 Ožujak, 2009, 18:38:30 ---nema tu komprosmisa......dogovor je bio za 14.3 i jedino ga kisa moze pokvarit i odgodit.....sve drugo je nebitno......  :toothy9:

--- Kraj citata ---

OK. Utrkujemo se do rijeke. Ti po lokalnoj, ja po autoputu folgas  :laughing9: :laughing9:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2009, 19:39:28 ---OK. Utrkujemo se do rijeke. Ti po lokalnoj, ja po autoputu folgas  :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

mozda i budemo........sve ovisi koja ekipa ce ic......i kolko ce bit raspolozeni za voznju........ jel nema smisla da ja i ti dodjemo za sat i pol a oni za 3 i pol sata  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju