Ostalo > Foto, video, music...

svi govore da bi voljeli biti na vrhu brda

<< < (3/4) > >>

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 03 Veljača, 2009, 14:53:00 ---jelda sam dobro to izveo?  :glasses9: moglo je i malo bolje al dobro je i ovo... :toothy3:

--- Kraj citata ---

Gle, svaka čast ali bi se i ja usudio vozit onaj jet ski tak da nisi baš fora  :thefinger:

gokiSP:
to bis, ali neznam bili se usudio jahat na ovom valu kao ja... :thefinger:

igor27:
pa kaj brijete vi kaj vam je.....pa to je namještaljka......kako ga je poklopilo prvi put nema šanse živu glavu izvući....kaj je vama... :icon_scratch: :icon_scratch:

nitko to nemože preživjeti i kamo tek na dasci ostati :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

gokiSP:
pa vidim me, ziv i zdrav... :icon_biggrin:

Rossi:

--- Citat: igor27 - 03 Veljača, 2009, 19:12:40 ---pa kaj brijete vi kaj vam je.....pa to je namještaljka......kako ga je poklopilo prvi put nema šanse živu glavu izvući....kaj je vama... :icon_scratch: :icon_scratch:

nitko to nemože preživjeti i kamo tek na dasci ostati :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
nije namjestaljka ovo ti je sa emisije Stunt Junkies koja bude na Discovery Channel  ili na National Geographic neznam tacno..uglavnom gledo sam ovu emisiju kad je ovo radio i lik je uso u Ginisova knjigu rekorda...ako ne vjerujes potrazi emisije te stunt junkies pa probaj nac ovu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju