Ostalo > Svijet računala i mobitela

pregrijavanje kompa

<< < (6/6)

robert:

--- Citat: Marekvz1 - 02 Veljača, 2009, 21:23:05 ---Robi,pa ti možeš komotno i pive hladit na tome  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
nakon dva sata igranja "Far Cry" temperatura kompa između 40 i 45 pri minimalnim okretajima hladnjaka

Pupo:

--- Citat: robert - 02 Veljača, 2009, 22:45:50 ---
--- Citat: Marekvz1 - 02 Veljača, 2009, 21:23:05 ---Robi,pa ti možeš komotno i pive hladit na tome  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
nakon dva sata igranja "Far Cry" temperatura kompa između 40 i 45 pri minimalnim okretajima hladnjaka

--- Kraj citata ---

Far Cry, ako jedinicu igraš to je nula za taj tvoj komp. Dvojka je druga stvar, kao i GTA4 iako ni s njima nesmije biti problema.

Eo složio sam jedan post s korisnim programima(bit će još nadopuna):
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=731.msg224035#msg224035

sfreak:
nakon otprilike pola sata igranja Carbon-a...naravno ugasio se, a bas sam mislio breru bacit u okretaje =)

upalio komp odmah, usao u BIOS...temp CPU je 74 stupnjeva, temp M/B je 40 stupnjeva

Pupo:

--- Citat: sfreak - 03 Veljača, 2009, 21:03:07 ---nakon otprilike pola sata igranja Carbon-a...naravno ugasio se, a bas sam mislio breru bacit u okretaje =)

upalio komp odmah, usao u BIOS...temp CPU je 74 stupnjeva, temp M/B je 40 stupnjeva

--- Kraj citata ---

Jesi očistio ventove, promjenio pastu na procu?

Ako nisi ne možemo ti pomoći. Moraš jedan po jedan otklanjati moguće uzroke, jer nitko nije svemoguć da ti pomoću telekineze riješi problem :D koji ni sam neznaš koji je.

Otvori prozor na sobi da se ohladi i tako igraj, sigurno nećeš imat problema s pregrijavanjem  :glasses9:

sfreak:

--- Citat: Area51 - 03 Veljača, 2009, 21:09:52 ---
--- Citat: sfreak - 03 Veljača, 2009, 21:03:07 ---nakon otprilike pola sata igranja Carbon-a...naravno ugasio se, a bas sam mislio breru bacit u okretaje =)

--- Kraj citata ---

Jesi očistio ventove, promjenio pastu na procu?

Ako nisi ne možemo ti pomoći. Moraš jedan po jedan otklanjati moguće uzroke, jer nitko nije svemoguć da ti pomoću telekineze riješi problem :D koji ni sam neznaš koji je.

Otvori prozor na sobi da se ohladi i tako igraj, sigurno nećeš imat problema s pregrijavanjem  :glasses9:

--- Kraj citata ---

za to mijenjat nemam ni vremena ni znanja...

prozor ne mogu otvorit jer bi onda svima u dnevnom bilo hladno...a kao sto sam i rekao bez obje bocne stranice na pocetku 9. mjeseca se takodjer gasio...sumnajm da bi radio sad da otvorim prozor...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju