Općenito > Generalno o skuterima
pitanjce :) Iskustva sa Generic XOR 50?
tomy:
bok,
zanima me kakva su iskustva s Generic xor 50 motorom ,posto ima yamahinu masinu (TAKO BAR PISE U KARAKTERISTIKAMA)....molim odg. :help:
HVALA UNAPRIJED =)
mod: Da li je tako teško napisati neki smislen naslov?
neer:
ja mislim dase tu radi o kopiji manrelli masine
SlowRider:
--- Citat: neer - 02 Veljača, 2009, 19:49:39 ---ja mislim dase tu radi o kopiji manrelli masine
--- Kraj citata ---
Naravno, to sto pise da ima Yamaha masinu je markentiski trik da privuku kupce...
neer:
--- Citat: SlowRider - 02 Veljača, 2009, 19:57:45 ---
--- Citat: neer - 02 Veljača, 2009, 19:49:39 ---ja mislim dase tu radi o kopiji manrelli masine
--- Kraj citata ---
Naravno, to sto pise da ima Yamaha masinu je markentiski trik da privuku kupce...
--- Kraj citata ---
bzvz cek pa oni sami su trenutno u nezgodnom polozaju sta ako bi ih netko prijavio da koriste yamahino ime u promidzbene svrhe cek to bi islo na sud cini mi se :icon_scratch:
SlowRider:
--- Citat: neer - 02 Veljača, 2009, 22:01:49 ---
--- Citat: SlowRider - 02 Veljača, 2009, 19:57:45 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
bzvz cek pa oni sami su trenutno u nezgodnom polozaju sta ako bi ih netko prijavio da koriste yamahino ime u promidzbene svrhe cek to bi islo na sud cini mi se :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Uostalom, to nije Yamaha masina, nego minarelli.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju